ACTIVITEITEN

Activiteiten

Met regelmaat organiseert Rijvereniging Any Dale, in samenwerking met HCM officiële FNRS en KNHS wedstrijden. Ook verzorgt de rijvereniging verschillende onderlinge wedstrijden als caprilli proeven, de "Paas Pas de Deux" en de springwedstrijd om "de Vergulde Pepernoot". 

Naast de activiteiten van de rijvereniging organiseert Hippisch Centrum Muiderberg jaarlijks het lesuurkampioenschap voor manegepony's, de interne carrouselwedstrijd en in de zomer onze ponykampen en instructieweken.

Voor de complete activiteiten-/wedstrijdkalender, klik hier.......
Kies hier jouw activiteit uit!

Kinderfeestjes

Hippisch Centrum Muiderberg verzorgt kinderpartijtjes op woensdag- en zaterdag middag. Om 15.00 uur worden de kinderen verwacht in de foyer van de manege. Na ontvangst met een glas limonade volgt een rondleiding over het bedrijf. Deze rondleiding wordt afgesloten met het poetsen en verzorgen van enkele pony’s. Om 16.00 uur is het tijd om enkele rondjes te stappen op onze pony’s. Aansluitend staat er in de foyer een gedekte tafel klaar, waaraan patat en een snack gegeten wordt met een glas limonade. Om 17.00 uur wordt het partijtje afgesloten en krijgen de kinderen een aandenken aan deze middag mee naar huis.

Het geheel staat onder leiding van één van onze medewerkers. De benodigde spullen kunnen bij ons geleend worden. De kosten van dit verjaarspartijtje bedragen 13,50 euro per kind. We gaan er hierbij vanuit dat de meeste ‘verjaardagsgasten’ geen rijervaring hebben. Mochten er speciale wensen zijn, dan kunt u dit altijd vooraf met ons overleggen. Maximale grootte van de groep is 10-12 personen en reserveren is noodzakelijk. Voor het reserveren van een kinderfeestje kunt u contact met ons opnemen via het contactfomulier van deze website.
Share by: