Instructieweken

Instructiekamp 2018

Wat doen we tijdens het instructiekamp?
Het instructiekamp zal 5 dagen lang in het teken staan van de pony’s. Dus alles leren over de verzorging, paardrijden en nog veel meer leuke dingen! Vanaf maandag tot en met vrijdag een dagvullend programma van 9:00 uur tot 17:00 uur. Tijdens deze week krijgt iedere deelnemer de gehele week een vaste pony toegewezen waar je twee maal per dag op gaat rijden. In de lessen zal er gewerkt worden aan dressuur, springen, behendigheid, voltige en afhankelijk van het weer en niveau van de groep zal er ook een buitenrit gemaakt worden.

Voor wie is het instructiekamp?
Het instructiekamp is voor iedereen die in een uursles rijdt! De leiding: Het instructiekamp zal worden begeleidt door gediplomeerde instructeurs van HCM.

Programma:
Het programma start dagelijks op 9:00 uur en eindigt om 17:00 uur. HCM zorgt voor een goede lunch en voldoende tussendoortjes. Op donderdag is er is er een gezellige barbecue en kunnen de deelnemers blijven slapen. Vrijdagmiddag zijn alle vaders, moeders, opa’s en oma’s van harte welkom bij de afsluitende demonstratie van alle deelnemers.

Wanneer:
Week 1: maandag 23 t/m vrijdag 27 juli 2018
Week 2: maandag 30 juli t/m vrijdag 3 augustus 2018

Een leuke en leerzame start van de zomervakantie! 

Inschrijven:
Mocht je nog vragen hebben of je willen inschrijven, mail naar info@hippischcentrummuiderberg.nl 
Share by: