PENSIONSTAL

Pensionstal

Naast manegelessen biedt Hippisch Centrum Muiderberg ook huisvesting aan zo'n 60 pensionpaarden en pony's. Uw paard wordt door onze kundige en gediplomeerde medewerkers verzorgd op basis van volpension. Dit houdt in:

- Dagelijks vers stro in de box

- Een maal per week wordt de box volledig uitgemest

- Mogelijkheid tot stalling op hout mot aanwezig

- Vier voerbeurten verspreid over de dag (krachtvoer en ruwvoer)

- Onbeperkt vers drinkwater

- De zomermaanden mogelijkheid tot weidegang

Uiteraard kunnen pensiongasten gebruik maken van alle faciliteiten die de accommodatie van Hippisch Centrum Muiderberg te bieden heeft en is het mogelijk om les te nemen bij een van onze gediplomeerde instructeurs of om deel te nemen in een van de pension- of manegelessen.

Voor de ambitieuze jeugd biedt HCM wedstrijdgerichte spring- en dressuurlessen. Aan de ruiters uit deze selectielessen, wordt ook een stuk begeleiding geboden op de KNHS-wedstrijden die Rijvereniging Any Dale op ons terrein organiseert.

Accommodatie

Het totale complex is ruim van opzet en ligt in het buitengebied van Muiderberg.

Het hoofdgebouw bevat een binnenrijbaan van 20 X 40 meter met een nieuwe bodem en moderne verlichting. Karakteristiek voor deze rijbaan zijn de vele ramen in de gevels waardoor, vooral overdag, een uniek ruimtelijk effect wordt verkregen.

In dit gebouw bevinden zich tevens ons gezellige horecagedeelte en afgescheiden van de rijbaan een gedeelte van de stallen. Naast het hoofdgebouw bevindt zich één van de buitenrijbanen, afmeting 20 X 80 meter, voorzien van een gedraineerde bodem en goede verlichting. Beide rijbanen hebben de beschikking over een nieuwe geluidsinstallatie.


Tarieven pension

Share by: