Ponykamp

Ponykamp2018

Ponykamp
We gaan dit jaar weer een hele week met het ponykamp naar paardenaccommodatie DOP in Kootwijkerbroek, de ideale locatie om met onze eigen pony’s en paarden de Veluwe te verkennen. De ligging is uniek! Vanaf het terrein rijden wij direct de bossen in, waar wij ruim 200 kilometer ruiterpaden tot onze beschikking hebben. Wij hebben dit jaar plaats voor 40 ruiters.

Deelname en inschrijving:
Om deel te nemen aan ons ponykamp moet je minimaal 11 jaar zijn en is voldoende rijervaring een vereiste. Deelname kan alleen na overleg met je instructeur. Inschrijven kan alleen via email naar info@hippischcentrummuiderberg.nl o.v.v. ponykamp 2018. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging, pas na ontvangst van onze bevestiging is je inschrijving definitief. Ruim vooraanvang ontvangt elke deelnemer een factuur voor een aanbetaling. Uiterlijk twee weken voor het kamp ontvangen de deelnemers uitgebreide informatie per mail. 

Voor kinderen met minder rijervaring organiseren wij ook deze zomervakantie twee instructiekamp weken op Hippisch Centrum Muiderberg. Voor meer informatie zie instructiekamp.

Wanneer:
Zaterdag 25 t/m vrijdag 31augustus 2018

Een hele leuke afsluiting van de zomervakantie!  

Inschrijven:
Mocht je nog vragen hebben of je willen inschrijven, mail naar info@hippischcentrummuiderberg.nl
Share by: